Uçak yolculuklarında kitap okumak kadar zor bir şey yoktur. "Şu kitabın en az yarısını yolculuk sırasında bitiririm" hayaliyle...

Uçak Yolculuklarında Kitap


Uçak yolculuklarında kitap okumak kadar zor bir şey yoktur. "Şu kitabın en az yarısını yolculuk sırasında bitiririm" hayaliyle havaalanına doğru yola çıkılır.
Havaalanında check-in işlemleri falan yapıldıktan sonra, okumak üzere bir yere oturulur. Ama mümkünatı yok. Sürekli bir anons vardır. Anonsun olmadığı yerde insanların gürültüsü. Kulaklıkta çok bir işe yaramaz ve benim gibiler için bir süre sonra sıkar.

Uçağa binildikten sonra bu defa uçak içerisinde anonslar bitmez. Kalkış bilgilerinden, güvenlik talimatlarına ve bir şeylerin pazarlamasına kadar inene kadar anonslar bitmez. Yakın koltukların birinde muhakkak ağlayan bir çocuk veya boş boş konuşan bir geveze olur. Tam bir sessizlik yakalanıp da kitabı elinize alınca bu defa da ışıklar söndürülür. Acaba yanında oturanlar rahatsız olur mu diye düşünürek, kişisel lambayı açıp açmamak arasında kalırsınız.

Velhasıl, uçak yolculuklarında kitap okuyamıyorsanız yalnız değilsiniz. Havaalanılardan uçak içerisine kadar her yer çok gürültülü.


© 2019 masumrobot.com

0 comments :